Ufókkal márpedig nem viccelünk: börtönbe zárták az E.T.-vadászt

Börtönbe került az a kínai férfi, aki a hét elején azzal rukkolt elő, hogy nyúlcsapdával földönkívülit fogott. Valójában gumiból készítette az idegent, hogy végre mások is higgyenek a létezésükben.

ufó Hazugságával és az álhír terjesztésével megzavarta a közrendet, ezért öt nap börtönre ítélték a Mr. Li néven emlegetett kínai férfit. Az ország keleti részén, Santung tartományban élő férfi a hét elején azt állította, hogy földönkívüliek úrhajója szállt le a földjén, ahol a felállított nyúlcsapdák egyike a villanyárammal foglyul ejtette, majd megölte az öt lény egyikét, a másik négy elmenekült. A megölt marslakót viszont hazavitte és berakta a fagyasztóládájába, majd a képeket feltöltötte az internetre, bizonyítékként története alátámasztására.

A sztori azonban annyira gyenge lábakon állt, hogy még az egyébként ufóhívő közönség is kétségbe vonta a valódiságát, a szkeptikus publikum pedig megjegyezte, hogy az ufó nemcsak feltűnően hasonlít a filmkészítők fantáziájának teremtményeire, de “túlságosan gumiszerű” is. Természetesen Li úr állítását a hatóságok is rögtön ellenőrizték, így szinte órákkal a hír felröppenése után már egyértelműen bebizonyosodott, hogy a férfi saját maga formázta meg az “idegent”.

A hamis hírt terjesztő Li utólag azt mondta, azért folyamodott a csaláshoz, mert ő szilárdan hisz az idegenek létezésében, és azt remélte, hogy a kreált lény láttán a kevésbé hívők is újragondolják az álláspontjukat.

forrás: webbulvar.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Szellemlány hangja egy sziklából? [Érdekes hangfelvétel]

Érdekes felvételre hívta fel figyelmünket az egyik kedves nézőnk, amelyben állítólag egy rejtélyes női hang …