ÚJ TREND: Idézz démont te is! [VIDEÓVAL!]

Mostanság eléggé nagy divat lett tőlünk nyugatra, a videó bloggerek körében egy új játék. A kihívás lényege az, hogy meg kell idézniük egy démont, akit úgy hívnak Charlie.

A játék szabályai nem bonyolultak. Rajzolni kell papírra, egy keresztet, és rá írni IGEN – NEM, NEM – IGEN. A keresztre rá kell helyezni két ceruzát, a felsőt kiegyensúlyozni úgy, hogy mozogni tudjon. Ezután nincs más dolgunk, hívhatjuk Charlie-t. Magyarnyelven egyelőre csak ez a videó létezik:

A játékszabályhoz egyébként hozzátartozik az is, hogy elvileg addig nem szabad abbahagyni a játékot, amíg Charlie bele nem egyezik ebbe.

A közhiedelem úgy tartja, hogy Charlie egy mexikói kisfiú szelleme, aki később démonná vált. Maria Elena Navez (mexikói folklór kutató) szerint viszont nincs ilyen történet eredetileg a mexikói hagyományokban. Mások szerint ez a fajta szellemidézés nem új, Spanyol diákok már régóta “szórakoznak” ilyesmivel.

charlie-index

Egyesek szerint ez az egész játék, egy jól kitalált marketing trükk, ami a hamarosan megjelenő The Gallows című filmet hivatott reklámozni csupán.

Mindenki döntse el magának, hogy hisz e az ilyesmiben.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …