Valódi kincs: Család, igaz barátok

Untitled-1

Voltatok már úgy, hogy az életetekből hiányzik valami vagy valaki? Ami már régen elmúlt, elment. Nem tudtok tenni ellene semmit. Mert ami elmúlt, aki elment, többé nem jön vissza. Főleg, ha az élők sorából távozott. Ha az élet úgy akarja, találkoztok még más testben, más életben, de fogtok. Ha a sorsotok összeköt Titeket, ha az előző inkarnációkban is jelen voltatok Egymás életében. Fáj az embereknek elengedni szeretteiket, de muszáj. Így kellett történnie. Nehéz elfogadni, de nem tudunk változtatni rajta, nem tudjuk visszapörgetni az idő kerekét.

Gondolkodás nélkül cselekszünk, bántjuk meg a környezetünkben élőket anélkül, hogy belegondolnánk abba, talán ez lehet az utolsó találkozás. Utána marcangolod Önmagad, hogy haragban váltatok el, hogy megbántottátok Egymást.
Az ember gyarló, követ el hibákat. De sosem szabad elfeledni, hogy mindenki úgy tökéletes amilyennek született. Mindenkinek van hibája, kinek ez, kinek az. Az, hogy ami Benned van, és a másik személyből hiányzik, nem jelenti azt, hogy nem úgy tökéletes úgy ahogy van.
Nem szégyen, nem jelent gyengeséget, és sosem késő felismerni azt, ha Te hibáztál. Ha elég nagy a szeretet Benned, vagy a másikban, megbocsájtotok Egymásnak még akkor is ha fáj az, mit tettetek Egymással.
A mai rohanó világban, kevés az olyan ember, aki minden szándék és különösebb ok nélkül meg tud bocsájtani, aki tud önzetlenül szeretni valakit, annak ellenére, amilyen.
Átvette ezek helyét a büszkeség, hatalomvágy, uralkodni vágyás, és a pénz. Mindenen és mindenkin ezek uralkodnak, bele sem gondolnak abba, hogy nem ezek a legfőbb erények, és értékek. Nem ettől lesz valaki igaz ember. A mai világban minden mű, az érzések, és az ember Maga is.

gondolatok1

 

Az emberek azt hiszik ez a természetes, pedig nagyon nincs így. Minden nap felvesznek egy álarcot, amit a külvilágnak mutatnak, és oly sokszor teszik ezt, hogy elhiszik, ez a természetes. Attól, hogy valaki a valódi érzéseit mutatja a világnak, nem szégyen, nem gyenge, sőt! Ettől lesz valaki igazán erős, hogy meri felvállalni mindazt, ami saját Maga, mindazt, amit valójában érez. Gondolkodj, utána beszélj, cselekedj, mert nem tudod pontosan mikor jön el az utolsó pillanat, és akkor már késő.

Az ember nem becsüli meg a dolgokat, amik az életében jelen vannak. És itt nem az anyagi dolgokról, nem tárgyakról beszélek, hanem a környezetében lévő emberekről. Az ember társas lény, szüksége van barátokra, családra.
Szeresd, ne vesd meg tetteiért. Fogadd el, becsüld addig, míg jelen van életedben. Mert ha eltávozik közülünk, fájni fognak azok az idők, amiket elvesztegettetek Egymás nélkül. És egyfolytában azon jár az agyad, hogy „Bárcsak visszahozhatnám azt az időt”.

images (2)

Hogy az, az idő is néhány napot, hetet adhatott volna életetekben.
Tedd, addig ameddig tudod, nevess Vele, sírj Vele, tarts Vele, légy Mellette ameddig csak az élet engedi.
Ha hiszed, ha nem, az életben ezek a fontos dolgok, hogy vannak olyan emberek az életedben, akikről nem is tudod, milyen fontosak is Számodra.

zti

Ezt olvasva, gondold át Neked mi is az igazán fontos. A hatalom, poszt, anyagi javak, vagy azok az emberek, akik ott vannak Melletted igazi kincsként.

 

forrás:http://www.hotdog.hu/szebbvilag

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Megdöbbentő orvosi megoldás a középkorból a baktériumok ellen!

A középkorra sokan úgy tekintenek, mint a történelem egyik sötét foltjára, ahol mindenféle akadály nélkül …