Városi legendák, amelyek érdemesek lennének a képernyőre

 Rengeteg városi legendában rejlik még potenciál. Most olyanokat hoztunk el, amelyek igazán nagyszerűek lennének a mozi képernyőjén is.

Kígyók a számítógépben
Egy férfi felhívta a szerelőket, mert a számítógépe furcsa sziszegő hangot adott ki, majd nem működött tovább. A szerelő megkérte a férfit, hogy nézze meg, hogy a számítógépe továbbra is be van-e dugva. Amikor a férfi megfordította a gépet, akkor borzalmas felfedezést tett. Egy kígyó mászott ki a számítógépéből.

Az eltűnt menyasszony
Egy fiatal pár esküvőjük előtt a lány családi otthonában kezd el bújócskázni. A menyasszony felrohan a padlásra, ahol egy régi ládát talált, amelyet azonnal tökéletes búvóhelyként értékelt. Órák teltek el, de a menyasszonyt nem találta meg a család. A lány végül elaludt a ládában. A család később a rendőrséget is felhívta, úgy gondolták, hogy a lány megszökhetett.
Másnap reggel a lány felébredt a láda belsejében, de képtelen volt kimászni belőle, a szerkezet örökre rázárult, ott lelte halálát. Évekkel később egy fiatal húga találta meg saját esküvője előtt nővére maradványait.

Az időutazó hipszter
Pár hónappal ezelőtt nagyon népszerű lett egy történet. Hiába, már 2010 óta kering a történet az interneten, mégis most lett felkapott. Egy fotó, amelyet 1941-ben készítettek egy csapat emberről, akik a Kanadában a Shout Fork Bridge átadásán vesznek részt. Egy férfi azonban erősen kilóg a tömegből kapucnis felsőjével, pólójában és fest, mintha egy digitális fényképezőgépet tartana a kezében 1941-ben…

forrás: bizzarium.com

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …