facebook-hacking

VIGYÁZZ, ÓRIÁSI HIBA A FACEBOOK-NÁL! Rengetegen vesztik el fiókjaikat

Sajna már ezer, és ezer kamu hír terjed a facebookról, de most kivételesen nem Bill Gates osztja szét Zuckerberg vagyonát…

Valamilyen hiba lehet a facebook-nál, vagy globális hacker támadás, ugyanis rengeteg embert kér fel arra a facebook rendszere, hogy lépjen ki a saját fiókjából, vissza viszont már nem engedi őket.

A facebook arra hivatkozik, hogy valaki megpróbált belépni a fiókunkba, és emiatt zárolnia kellett. Úgy néz ki egyelőre hogy ez egy rendszerhiba, ami legfőképp az európai felhasználókat érinti. A 24.hu beszámolója szerint azonban egy jelszó frissítés megoldhatja a problémát, azonban néhány felhasználó így sem fér hozzá már a saját fiókjához. Nem kizárt, hogy egy hatalmas hacker támadás érte a legnagyobb közösségi portált.

facebook_01

Néhány felhasználót csak úgy engedett vissza a facebook, hogy igazolnia kellett a személyazonosságát az erre alkalmas irataival. Lehet hogy most takarítja ki a facebook a hamis felhasználókat? Egyelőre nem tudni, viszont vigyázzunk a fiókunkra, ne kattintsunk mindenre ami facebook bejelentkezésnek tűnik, nehogy ellopják az adatainkat!

kedvelok

Ha Ön is tapasztal hasonlót a facebook fiókjával kapcsolatban, akkor kérjük jelezze a komment szekciónkban!

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Vw Golf III, Vento Benzin javitási utmutató

H.R. Etzold: Így csináld! Volkswagen Golf III./ Vento 1991-től Letölthető PDF

Tartalmazza az 1991-től gyártott 1,4l, 1,6l, 1,8l, 2,0l, 2,8l benzines Golf modelleket és a 1,6l, …