Webkamerán nézte végig, ahogy leszúrják a várandós nejét

Csodával határos módon a kisbaba életben maradt, de az anyuka még mindig súlyos állapotban van.

Megelevenedett rémálommá változott a Távol-Keleten állomásozó, Justin Poole számára a webkamerás beszélgetés, a texasi otthonukban maradt, terhes feleségével. Az utolsó hónapban lévő Rachel, és a férje éppen a közeledő szülésről beszélgetett, amikor Justin észrevette, hogy valaki van a neje háta mögött.

A következő pillanatban a támadó lecsapott a 31 éves asszonyra, és egy acélkéssel hátulról leszúrta Rachelt, aki felismerte a férfit, ugyanis az a Corey Bernard Moss volt, akinek tartozott egy autószerelés árával.

webcam_verés

A támadást Justin tehetetlenül nézte végig Ázsiából, ahogy azt is, hogy Corey elmenekül, Rachel pedig az utolsó erejével kihívja a mentőket, akik már ájultan találtak rá a nőre. A kórházba szállítás után szerencsére az orvosok épségben világra tudták hozni az asszony gyermekét. Rachel azonban még most is súlyos állapotban van, és az életéért küzd.
A rendőrségnek gyorsan sikerült elkapnia a 19 éves támadót, aki ellen gyilkossági kísérlet a vád. Corey valószínűleg a börtönben várja meg a tárgyalását, mert az eredeti 60 ezer dolláros óvadékot 150 ezerre emelték fel.

A Poole család barátai eközben gyűjtést szerveztek, hogy támogassák Rachelt és a kislányát, míg túl nem lesznek ezen a borzalmas időszakon.

forrás: hirekesszorakozas.com

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …